Next Meeting Agenda

 

Next Meeting is Wednesday 14th June 2017 at 7:00pm

 

Theme:   The Job Interview

Time

Duration

Item

Toastmaster

    Supper Will, Tricia
    Apologies:  
6.45 15 mins Mingle  
7:00 1 min SAA brings the meeting to order Patrick Cassar
7:01 3 mins Presidents welcome Will Randich
7:04 2 mins Program Changes Ellen Sorbello
7:06 1 min Toastmaster of the Evening Tricia Walker
7:07 1 min Mission Statement Jack Farnsworth
7.08 2 mins Word of the night – all present must attempt to use the word during the evening Susann Treston
7:10 15 mins Educational – Table Topics Patrick Cassar
7:25 10 mins Table topics Leanne Pearce
7.35 15 mins Break for Supper  
7.50 3 mins Introduce Speaker #1 Will Randich
7.53 4-6mins Speaker #1  – Icebreaker Jack Farnsworth
7.59 3 mins Introduce Speaker #2 Leanne Pearce
8.02 7 mins Speaker #2 – CC Proj 3 Ashley Pennisi
8.09 3 mins Introduce Speaker #3 Ellen Sorbello
8.11 7 mins Speaker #3 Kevin Seppanen
8.18 3 mins Table topics evaluation Round table
8.21 3 mins Grammarian/word of the night Report Susann Treston
8.24 3 mins Evaluation Speaker 1 Will Randich
8.27 3 mins Evaluation Speaker 2 Leanne Pearce
8.30 3 mins Evaluation Speaker 3 Ellen Sorbello
8.33 3 mins Gruntmasters report Barbara Smith
8.36 3 mins Time keepers Report Susann Treston
8.39 4 mins General Evaluators Report Roundtable
8.43 2 mins Forward Planning Ellen Sorbello
8.45 5 mins President Concludes Will Randich
8.50 5 mins Signing members manuals – CC & CL tasks Ellen Sorbello
8.55 5 mins Meeting Adjourns (Pack up)

 

We meet at Innisfail Community Support Centre from 6:45pm for 7.00pm start until 9.00pm. We meet every 2nd and 5th WEDNESDAY of the month, except public holidays.

Innisfail Toastmasters Club 2689

Donald Street, Innisfail, Queensland

 

The mission of a Toastmasters club is to provide a mutually supportive and positive learning environment in which every individual member has the opportunity to develop oral communication and leadership skills, which in turn foster self-confidence and personal growth.

 

TOASTMASTERS 4 CORE VALUES:  (RISE)

Respect, Integrity, Service to the members, Commitment to Excellence

President:  Will Randich

VP Education (Programming & apologies): Ellen Sorbello

Secretary:  Leeanne Pearce

Treasurer:  Susann Treston

Sergeant At Arms:  Patrick Cassar

VP -Membership: Vacant

 VP – Public Relations: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *